Brudebuketten til Lene og dagens utfordringer!

Brudebuketten til Lene!

Dagens innlegg starter med et testbilde for å se om jeg klarer dette!

Jeg er utdannet blomsterdekoratør og dette er brudebuketten jeg laget til mitt søskenbarns bryllup nå i august, en stor og tung bukett som tok lang tid å lage.
Og jeg angrer like mye hver gang jeg tar på meg sånne oppdrag på fritida, for det er meget tidkrevende og stressende ettersom en ikke har kontroll på hele prosessen og at en aldri vet helt sikkert at de blomstene man bestiller kommer osv.
På denne ble det masse forandringer i siste liten ettersom ingen av de bestilte blomstene kom så måtte jeg bare kaste meg rundt og ta det som var å få på markedet den dagen.
Men Lene (bruden) ble fornøyd og det er det viktigste :-)


SLITSOM DAG.
Emilie har vært syk med feber fra fredag og nattesøvnen har vært knapp.
Vi har vurdert å ringe legevakten flere ganger  men slått det fra oss ettersom Ronny nettopp er ferdig med influensa og jeg har fått den nå så regnet vi vel med at det var det Emilie sleit meg også.

Da jeg hentet henne i barnehagen i dag var hun skikkelig slapp og hadde vært inne med Astrid alene og lest bok mens de andre barna var ute.
Vi kjørte hjem og hun ba om drikke, noe hun fikk så klart...en stor flaske med varm melk (mammahjertet måtte bare få skjemme bort litt) og hun koste seg fælt med den altså!
Jeg så at hun virkelig var slapp og vurderte dithen at legen måtte kontaktes ettersom det faktisk har vært fire dager med feber og ingen tegn til bedring i dag heller.
Vi fikk time nesten med en gang og hadde bare en halvtime på å gjøre oss klare før vi måtte være på plass i bilen.
Emilie trengte litt kos og vi satte oss i sofaen sammen hvor jeg holdt henne godt inntil meg og vugget litt, og vips der sov lillemor!  Hun fikk sove på sofaen til vi måtte reise,bærte henne ut i bilen og hun sov til vi var fremme på sykehuset.

Og mamma sliter med dårlig samvittighet..shit,hvordan går det an å være så dum...
Legen konstantere ørebetennelse og en mild halsbetennelse,iiiik, den svei.
Stakkars lille tulla vår har vært syk hele helgen uten at vi reagerer med annet enn febernedsettende og masse kos.
Legen spurte jo om jeg hadde sett hun hadde tatt seg mye til øret eller om hun hadde vondt i ørene, men jeg svarte med at jeg tvilte på det var ørebetennelse ettersom hun har tatt tempen i øret og ikke sett ut til å ha noe problemer med det.
Jaja,så feil kan man altså ta.
Pencillin skal tas tre ganger pr.dag i ti dager og den første skjea ble inntatt nå i kveld.
Som jeg kunne tenkt meg ble det ingen enkel affære å få i henne dette, så den første prøven ble bestemt spyttet ut over body og hals og frest utover hele kjøkkenet sånn for å være helt sikker på at ikke en dråpe havnet i munnen.
Hane mokken å kose (ha smokken og kosen) på Emilisk, Javel,emilys fikk smokken og kosen mens mamma funderte ut en slagplan for å få i henne disse edle dråpene.
Mamma havnet på forklaringsteknikk,og det gikk sånn:

Mamma: Emilie nå må mamma ta smokken til du har spist en skje med "god melk" (det ble navnet på medisinen), får mamma se hvor flink jente du er..
Emilie: NEI, Mie hane mokken (Emilie ha smokken) med tilløp til hysterisk skrik.
Mamma: Nei Emilie,nå må du høre hva mamma sier,du får ikke smokken før du har spist "god melk"
Emilie tenker seg om en stund og finner nok ut at her er det bare å gi seg og tar medisinen og avslutter med : Nå hane mokken, Mie fink jinta!
Mamma klapper hysterisk som om hun skulle ha vunnet hvertfall ti millioner i lotto og kvelden kan fortsette!

Så nå er det to hjemmedager på meg og Emilie.
Og fredag blir Ronny hjemme med henne så er det langhelg og ikke barnehage igjen før tirsdag,og innen den tid bør hun være frisk som en fisk!


Møte med alle ansatte på jobben.
Bestemor Grete kom for å legge Emilie og sitte hos henne i kveld mens jeg var på personalmøte med jobben,vi har det jo så koselig sammen og fikk tatt opp alt på agendaen samtidig som vi fikk skravlet litt og klokka ble jammen elleve før jeg var hjemme igjen.
Emilie hadde sovnet nesten før hodet traff puta og sover enda så dette lover godt for natta :-)
Nå tror jeg at jeg skal finne senga og sove og svette av meg influensaen så jeg er klar til å pleie Emilie i morgen mens Ronny er på jobb.
Jeg har fått innvilget å sove lenge i morgen ,så håpet er at den værste kneika med influensa er over da.
God Natt! Kommentarer:
Postet av: Grill

Det var en lekker bukett ! Det m vre morsomt kunne f til noe slikt !

06.09.2006 @ 12:50
URL: http://farmor.abcblogg.no
Postet av: Hjerterom Laila

! Takk for det! Det er veldig koselig st med samtidig som det er litt av en utfordring nr det er til en s viktig anledning! Men jeg driver bare med det p fritida, jobbe med det gjorde at en mistet litt av gleden over det "kose" seg med blomster, det ble bare stress og sure kunder!

06.09.2006 @ 13:10
Postet av: Daniels mamma

S nydelig bukett! Wow, s flink du er. Og s fin blogg du har. Jeg likte layouten veldig godt. Morsmt se bilder av Emilie - hun er jo en aldeles nydelig liten jente!

08.09.2006 @ 22:11
URL: http://www.danielsbok.com/index.php

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1975403