107299-5

107299-5

Lykken er komplett!
Bestemor og bestefar Helliroa kom og var hos oss et par timer før Emilie skulle legge seg.
Her koser de seg alle tre i sofaen, koselig var det selv om det ikke varte så veldig mange sekundene før Emilie hadde viktigere ting å gjøre..som å stelle "beffan" (bestefar) på håret og barbere han osv!

What to do?
Fader meg altså, kattepusen vår "Brutus" bæsjer innimellom utenfor kassa si.
Enten så bommer den ellers så er den ekstremt finslig av seg og tåler ikke at det er en klump eller to i kassa, uff, slitsomt og ukoselig å tørke bæsj etter pusen annenhver dag.
Men vi er jo nødt til å ha kassa en liten stund til, for den må få lov å være inne om natta syntes jeg da den ikke er mer enn 3mnd gammel.
Løsningen blir vel sikkert å prøve å luke ut av kassa så fort pus har vært der for å se om det er det at kassa er "ekkel" som er problemet.

Snart barneutstyrsmesse i Tyskland.
Neste helg er det vel at det er messe i Tyskland og jeg har fryktelig vondt av at jeg skulle vært der, vi har fått biletter på jobben men funnet ut at vi bare drar på den som er i Oslo i oktober.
Det jeg frykter er at vi kan jo faktisk gå glipp av nyheter som kan være en suksess for butikken.
Tror nesten jeg må snakke med sjefen en gang til om det.
Kan nesten innbille meg at på messen i Oslo er det bare sånne triste greier som har vært i Norge i hundre år men som kansje har fått noen forbedringer..
Hadde jo vært morsomt å få tatt inn noe til butikken som kan ta deg med storm og som du bare må ha, samt å få inn noe nytt som ikke alle andre har, noe spennende ,annerledes enn det vi er vant til!
Vi må tørre å satse for å få sukkse sant?
Jeg må nok ta en telefon i morgen..


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1982046