Tirsdag

Tidkrevende jobbing på kveldstid.
Jeg jobber så ofte til ni på kvelden og ivrig som jeg er så setter jeg meg til å sy når jeg kommer hjem, detter er sjelden lønnsomt, for det blir jo så seine kvelder på meg.
I dag våknet Emilie klokka sju og da var det et strev uten like å komme seg ut av senga.
Vi sto opp og jeg leverte henne i bhg tidlig i dag for å kunne rekke å gjøre litt før jeg skal på jobb til kl11.
Det gikk ganske greit å levere henne i dag faktisk, først ville hun ikke inn, men etter litt overtaling gikk det greit. Jeg måtte bli med inn og var der nok en halv time før hun satte seg til å perle sammen med to andre barn, da tok jeg et raskt suss på kinnet og sa hade..(tror egentlig ikke hun enset det helt)

107299-13

Brukte klær.
Ja, nå har jeg tatt et bilde av klær som jeg vil bedømme til å være meget godt brukt og ikke være kjøpt i år.
Det er ikke så lett å se på bildet, men klærne var skikkelig utvasket og nuppete samtidig som de hadde flekker av ymse slag. Skikkelig skuffet er jeg over denne handelen.
Klærne som jeg selger etter Emilie er 100% strøkne, ellers så selger jeg det ikke...nesten så jeg kan si at de er nye når en ser i forhold til dette her. *oppgitt*


107299-14

Varebestilling.
I dag blir det en hektisk dag på jobb med varebestilling, kundeoppfølging og oppfølging av reklamasjoner,returer osv.
Jeg er egentlig ikke noe særlig glad i papirarbeid, og særlig ikke når jeg må ta meg av kunder samtidig, får liksom aldri gjort noe ferdig før det kommer kunder som må ha hjelp..derfor er det så enormt tidkrevende. Drømmer om et kontor jeg :)
Hadde jeg kunnet sitte i fred så hadde det sikkert vært gjort på en time, men sånn det er nå så bruker jeg en hel arb.dag og enda så er jeg kansje ikke helt ferdig.

Messe.
I Oktober skal jeg på "baby expo"  (barneutstyrsmesse) og på "Eng" (Simo,Brio) og se på nyheter, gleder meg skikkelig til det og håper det kommer noe som kan fange kundene og ta oss litt med storm!
Blir spennende å se, jeg har fått smug titte litt i Simo og Brio sine kataloger, og de kommer med et helt nytt konsept, med sitteputer i masse spreke farger og vogner i eplegrønn, orange, beige osv.
Brio har også fått nytt understell og skal selges på en annen måte enn før.
Hvis jeg forsto det riktig så kjøper du et understell med en sportsvogn innsats uten stoff og en bag i tilegg, når du er ferdig med bagen kjøper du bare stoff til sportsvognen i den fargen du da ønsker!
Det blir hvertfall spennende å se de "live"..

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2025882